Mor Acı Cin Biber Tohumu (50 Tohum)
Mor Acı Cin Biber
Mor renkli ve oldukça acı bir biber çeşididir. Önce yeşil renkte gelişmeye başlayan meyveler, sonrasında mor renge dönüşür. Dallarından toplanmayan mor cin biberler tıpkı bir çiçek görünümüne kavuşur ve görenlerin büyük ilgisini toplar. Sadece bahçede değil, balkon veya teraslarda saksılarınıza renk katar. Acı sos yapımına ve taze tüketime uygundur. Yetiştirdiğiniz meyvelerden tekrar tohum alabilirsiniz.
Tohum Ekimi
-Dış Mekan İçin Ekim Zamanı; İlkbahar,Yaz.
-İç mekanda dört mevsim ekim yapabilirsiniz.
-Tohumlar toprağa çok gömülmemelidir, 1 cm kadar altına ekilmelidir.
-Tohumun çimlenme süresi 12-18 gündür.
-Açtığınız tohum çukurlarına 2-3 tohum atmanız gerekmektedir.
-Olgunlaşma Süresi 80-100 gündür.
-Tohumların çimlenmesi için uygun olan toprak sıcaklığı 18-30 derecedir.
-Çimlendirme yaptığınız toprak hafif nemli olmalıdır, çok sulu olmaması gerekir.
-Işık alan yerlerde çimlendirme yapmanız gerekmektedir.
-Tohumları ekmeden önce 2-3 saat oda sıcaklığındaki su veya nemli bez içerisinde bekletiniz. Bu sayede içine su çeken tohumlar daha kolay çimlenecektir.
Yetiştirme Talimatları
-Saksıda yetiştirilecekse kullanacağınız toprağın drenaj kanallarının açık olması gerekmektedir. Torf-pomza-cocopeat karışımlı toprak harcı kullanmanız bitki gelişimini hızlandıracak ve daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.
Diğer
-Her alışverişinizin yanına Hediye Tohumlar ilave ederek ve zarar görmeyecekleri şekilde paketleyerek adresinize kargolama işlemlerini gerçekleştiriyoruz.
-Ürünlerin yanında detaylı Türkçe tohum ekim kılavuzu göndererek tohumların ekim aşamasından yetiştirme aşamasına kadar tüm bilgilere yer veriyoruz.
-Tohum Cenneti olarak sertifikalı ve en kaliteli, taze ürünleri en hesaplı şekilde sizlere sunmaya çalışmaktayız.